Bistrik M doo

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Garažna vrata

El. pošta Štampa PDF

GARAZNA VRATA

BISTRIK M doo proizvodi, isporučuje i montira automatska segmentna termoizolovana garažna vrata raznih dimenzijama. Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji i tretmanu, Bistrik M za proizvodnju segmentnih termoizolovanih garažnih vrata koristi kompozitne panele, sa visoko kvalitetnom poliuretanskom izolacijiom , debljine 40mm, sa čije se obe strane nalazi plastificiran aluminijumski lim.

             image004              image005

Paneli korisćeni za segmentna garažna vrata su sa unutrašnje strane ojačani jakim čeličnim pločama koje omogućavaju sigurno fiksiranje šarki i drugih dopunskih elemenata. Danas se u celom svetu smatra da su segmentna garažna vrata najefikasnija po svojoj konstrukciji, jer su predviđena za sve vrste otvora, kao i za različite vrste konstrukcija objekta. U svakom slučaju obezbeđeni su pouzdana termoizolacija, lakoća korišćenja i estetski izgled.

Ova vrata se smatraju najoptimalnijim rešenjem. Ona ne zauzimaju mesta ni ispred garaže ni unutar garaže. Ispuna vrata se sastoji od nekoliko horizontalnih palela (segmenata), međusobno povezani šarkama. Krećući se po vođicama (sve vođice su pocinkovane), ispuna vrata prelazi iz vertikalnog (zatvoreno) položaja u horizontalnli (otvoreno) i pakuje se pod plafon. Svi detalji na garžnim vratima su izrađeni od materijala visokog kvaliteta i prema zapadnoj tehnologiji, čime je zagarantovana pouzdanost proizvoda. Konstrukcije segmentnih garžnih vrata su razrađene i poseduju specifične osobine koje u potpunosti zadovoljavaju sve standarde u građevinarstvu, čime je omogućena ugradnja vrata za vrlo kratko vreme i bez većih poteškoća. Obzirom da segmentna vrata imaju široku primenu, razrađene su različitevarijante njihovog dizajna, koje zadovoljavju želje klijenata u svoj svojoj raznolikosti.

Prijatelji sajta: Tivat Apartmani | Apartmani Crna Gora