Bistrik M doo

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Peštan program

El. pošta Štampa PDF

PVC petokomorna stolarija vrhunskog kvaliteta sa trostukim dihtovanjem i nemackim Roto okovom predstavlja idealno resenje za vas dom.

image001

Okov

Roto okov je jedan od najpopularnijih okova za PVC stolariju u Evropi. Okretno-nagibno otvaranje je najčešci tip otvaranja prozora u centralnoj i istočnoj Evropi. Okretno-nagibna tehnologija omogućava okretanje i nagibanje prozorskog krila jednim potezom ručice. Roto NT je jedan od najuspešnijih Okretno-nagibnih sistema u celom svetu.

Roto NT je uspešno testiran i sertifikovan od strane instituta za prozore u Rozenhajmu u skladu sa standardom DIN 18104-2 za protiv-provalne zaptivajuće sisteme.

image002

Staklo

image003A - Staklo
B - Vazduh ili plemeniti gas
C - Okvir
D - Upijač vlage
E - Prvi zaptivač
F - Drugi zaptivač (Thikol, Silikon, Hot-melt...)

Flot staklo (eng. Float) – je ravno providno staklo koje se standardno ugrađuje u IZO staklo i može biti u debljinama od 3 mm do 10 mm. Pored navedenog postoje i druge vrste stakla, poput uobičajenog stakla koje se koristi danas, tzv. IZO staklo strukture 4-16-4. Oznake u ovom broju znače da se staklo sastoji od flot stakla 4 mm, zatim okvira od 16 mm i još jednog flot stakla od 4mm kao što je prikazano na slici. Mogućnost korišćenja nisko emisionog stakla (Low e) koeficijenta provodljivosti toplote K_1.

Prijatelji sajta: Tivat Apartmani | Apartmani Crna Gora